Hajdúszoboszló je nejznámější lázeňské město Velké Planiny – hlavním lákadlem je lázeňský komplex sestávající ze slavných léčivých koupelí, pláže, z Aquaparku a z Aqua-Palacu. Lázeňský komplex nabízí svými službami nezapomenutelné zážitky během celého roku, a to nejen pro hosty, kteří se léčí nebo zotavují, ale i pro rodiny s malými či většími dětmi.



Složení termální vody

Voda v největší míře obsahuje chlorid sodný –  kuchyňskou sůl a chlorid amonný. Další její komponenty jsou brom a jod, jakož i karbonáty, nitráty a jiné chemické prvky, jako např. lítium, železo nebo hořčík.

V lázních Hajdúszoboszló můžete využít více než 40 druhů různých ošetřovacích procedur.

Nejznámější ošetřovací lázeňské procedury jsou koupelové ošetření, bahenní zábaly, váhová lázeň a tangentorové masážové ošetření pod vodou. Masážová technika použitá léčivými maséry zvyšuje stupeň účinnosti výše uvedených způsobů.

Koupaliště

HajdůKoupaliště je součástí komplexu lázní města Hajdúszoboszló, které od května do pozdního podzimu zajišťuje možnost koupání, oddechu a zábavy pro všechny věkové skupiny. Koupaliště leží na ploše 30 hektarů, na tomto území se nachází 13 bazénů. Další nabídka: člunkování, vodní cyklistika na člunkovém jezeře nacházejícím se na území lázní, plážový volejbal atd.

Z 13 bazénů na území koupaliště z tradičních bazénů vyniká vlnový bazén a bublinkový bazén. Dětský šplouchací bazén, dětský bazén, výukový bazén a omega-bazén s dvoudráhovým skluzem, všechna tato zařízení zajišťují možnost k nadšené zábavě pro menší i větší děti.

Kontakt koupaliště:

Koupaliště Hajdúszoboszló
Adresa: 4200 Hajdúszoboszló, Szent István Park 1-3.

Tel.: +36 52/558-558/klapka 196
Termální vrátnice/recepce: +36 52/558-558/klapka 148


Aquapark

Kontakty

Aquapark Hajdúszoboszló
Adresa: 4200 Hajdúszoboszló, Szent István Park 1-3.

Informace: +36 52/558-558/klapka 196
Termální vrátnice/recepce: +36 52/558-558/klapka 148

AquaparkAquapark nacházející se na území koupaliště je opravdovým rájem skluzavek: zážitek je kompletní s obrovskou-, hydro-, multiskluzavkou, kamikázem, černou dírou, šílenou řekou, Big holem, Twisaterem a Niagarou. Aquapark je přístupný z území koupaliště se zakoupením zvláštní rukávové pásky, která může být platná pro celý den anebo třeba i na kratší dobu. Táto část komplexu lázní je otevřena v období od května do podzimu.

 





Aqua-Palace

Kontakty

Aqua Palace Hajdúszoboszló
Adresa: 4200 Hajdúszoboszló Gábor Áron utca 7.
Telefon: +36 52/558-558/klapka 302

img_9532-800x600

Služby

  • Zážitkové lázně
  • Svět detí
  • Tématické bazény, skluzavky
  • Saunový svět: finská sauna, infra sauna, parní komory, Kneippův koupel
  • Wellness
  • Fittness
  • Pohostinství

Kryté zážitkové lázně Aqua-Palace od března roku 2010 očekávají po celý rok návštevníky a nabízejí zábavné programy spojené s koupáním.