Termály Maďarsko

Cserkeszőlő

Cserkeszőlő

Cserkeszőlő – lázně a terapeutické centrum se nachází zhruba 82 km od Szegedu, v okrese Jász-Nagykun-Szolnok. Vyvěrá zde léčivý termální pramen o teplotě 82°C z hloubky cca 2300 m, který je hlavní atrakcí zdejšího turistického ruchu.




Díky vysoké chlorid alkalické a koncentrace bi-karbonátu léčivé vody, má pramen velmi silný pozitivní vliv na mnoho zdravotních problémů. Blahodárné účinky vody mohou pomoci velmi účinně léčit chronické motorické a revmatické choroby, jakož i gynekologické potíže. Kromě toho Terapie a Bath Center bylo zrekonstruováno a rozšířeno v roce 2010 a nabízí vynikající alternativy nejen pro ty, kteří hledají léčivou terapii, ale najdete zde i příjemné rekreační možnosti, a to díky devíti bazénům, tobogánům, a hřištím pro beach volejbal a minigolf. A díky části Winter Bath, hosté mohou nyní využívat příjemné účinky léčivé vody i během zimního období.

Cserkeszőlő – lázně v interiéru

Velmi populární je Jacuzzi, otevřeno v r. 2010. Najdete zde bazény jak termální, tak plavecké či přímo dobrodružní, skluzavky, prostor pro děti a výukový bazén.

Interiérové bazény:




Cserkeszőlő – venkovní bazény

Areál lázní zabírá téměř 5 akrů, některé z bazénů venku jsou otevřeny i během zimy. Od 1. května do 30. září je otevřeno všech 19 bazénů (10 pod širým nebem, 9 vnitřních). Nenajdete zde jen termální bazény, ale bazény pro děti, rodiny (bazén s atrakcemi, přílivový bazén, dětský bazén, skluzavka), bazény pro plavce, plavecký bazén atd.
Pakliže vás unavilo dovádění ve vodě, můžete využít saunu, solnou lázeň a sportoviště pro plážový fotbal, plážový volejbal, plážovou házenou a minigolf. V koktejlovém baru plážového stylu na střeše Sunbeam restaurace si můžete užít tropické drinky přímo z bazénu.

Otevírací doba:

7,30 – 20,00

Ceny:

KONTAKT:

Adresa: 5465 Cserkeszőlő, Fürdő street 25.Jász-Nagykun-Szolnok okres, Maďarsko

Telefon: +36 56 568-466

Exit mobile version